MedWatch

Lundbeck tæmmer vækstnedgangen

Omsætningen af Lundbecks nye produkter og salget af produkter på nye markeder får bund- og toplinje til at vokse markant i første kvartal. Tallene sprænger analytikernes forventninger.

Foto: Lundbeck / PR

Lundbeck er godt på vej til at bygge bro over den patentkløft, som medicinalselskabet har været udfordret af de seneste år. Regnskabet for første kvartal viser pæne vækstrater på både toplinjen, driften og bundlinjen.

Lundbeck nåede en omsætning i første kvartal på 4,58 mia. kr. svarende til en stigning på 21 pct. i forhold til samme kvartal sidste år. Driftsresultatet (EBIT) steg med 73 pct. til 1,5 mia. kr. svarende til en EBIT-margin på 33 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier