MedWatch

Nyt stort samarbejde på vej mellem Lundbeck og Otsuka?

Skizofreni-piller med mikrochip kan blive det næste samarbejdsområde mellem Lundbeck og japanske Otsuka, der begge ser et stort potentiale i teknologien.

Taro Iwamoto, direktør for Otsuka, fortæller i et interviews med MedWatch, at han er ovenud begejstret for samarbejdet med Lundbeck. | Foto: Niels Hougaard / Jyllandsposten

Japanske Otsuka er nået langt med udviklingen af piller med mikrochip, smart tablets, og Lundbeck kan få del i den formodede succes. Endnu er det dog ikke besluttet, om den danske medicinalvirksomhed skal være en del af det næste store japanske håb, men Ulf Wiinberg er langt fra afvisende.

”Det er vigtigt at sige, at det er en idé, som vi evaluerer i øjeblikket, og vi har ikke taget nogen beslutninger. Det er en meget spændende idé, og konceptet er meget tiltalende, men det er ikke noget, vi har besluttet endnu, at vi vil gøre,” siger Ulf Wiinberg til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier