MedWatch

Privathospital trækker brystapp

Omstridt bryst-app trækkes tilbage i dag efter massiv kritik.

Efter kraftig kritik fra bl.a. sundhedsminister Astrid Krag (SF) strækker privathospital nu våben.

"Aleris-Hamlet Hospitaler lancerede i mandags en app, der viser, hvordan man vil se ud med større bryster. Den omstridte app, som er blevet hentet mere end 10.000 gange, trækkes nu tilbage som resultat af de seneste dages reaktioner," skriver hospitalet i en meddelelse, hvori Nis Alstrup, administrerende direktør for Aleris-Hamlet Hospitaler, kalder app’en "en gimmick i en større kampagne, der skal sætte fokus på, hvor vigtig grundig overvejelse, god rådgivning og høj kvalitet er i forbindelse med brystforstørrende operationer."

Kampagnens primære element – Facebook-siden Brystakademiet – fortsætter som hidtil, oplyser ledelsen.

Privathospitals bryst-app forarger 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier