MedWatch

Neurosearch får 28,7 mio. kr. i hus denne uge

Overdragelsen af lægemiddel-kandidaten afsluttet med betaling fra Teva.

Foto: Neurosearch/PR

Neurosearch får den 25. april frigivet 28,7 mio. kr. fra Teva Pharmaceuticals. Der sker som led i betalingen for lægemiddelkandidaten Huntexil, som Teva erhvervede sidste år.

"Frigivelsen af depotet markerer afslutningen på overdragelsen af Huntexil til Teva, som herefter vil forestå den videre kliniske udvikling af projektet," skriver Neurosearch i en meddelelse.

Neurosearch er fortsat berettiget til milepælsbetalinger på op til 55,1 mio. kr. Heraf afhænger 22 mio. kr. af første indsendelse af registreringsansøgning for lægemidlet. 16,5 mio. kr. er bundet op på den første markedsføringstilladelse i et EU eller EFTA-land, og yderligere 16,5 mio. kr. afhænger af første markedsføringstilladelse uden for EU eller EFTA.

Neurosearch venter stadig et underskud af den primære drift på 15 mio. kr. i år.

NeuroSearch skærer ind til benet 

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier