MedWatch

Analytiker: Venter stadig på afgørende Eli Lilly-studie

Tirsdagens meddelelse om positive resultater på Novo-rivalen Eli Lillys diabetesmiddel er godt nyt for Eli Lilly, men det afgørende studie mangler endnu.

Det er ganske enkelt for tidligt at konkludere det helt store på tirsdagens meddelelse fra Eli Lilly om resultater fra fase 3-studier på deres diabetesmiddel dulaglutid. Det er den korte melding fra Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen.

”Det er selvfølgelig positivt for Eli Lilly, at de kan melde ud, at de har mødt de primære endemål for studierne. Men vi er nødt til at vente til de store konferencer, ADA i juni og EASD i september, før vi rigtig får nuancerne af de her studier og af resultaterne, der er opnået med dulaglutid,” siger han til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier