MedWatch

Novo-rival leverer positive GLP-1-resultater

En af Novo Nordisk største konkurrenter har fået gode resultater i den kliniske testning af et nyt GLP-1 middel. Dermed kan der være konkurrence på vej til Victoza.

Foto: Novo Nordisk/PR

Amerikanske Eli Lilly, der konkurrerer med Novo Nordisk på markedet for diabetesmidler, har leveret positive fase 3-resultater med den langtidsvirkende GLP-1-analog Dulaglutid mod type 2-diabetes.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra den amerikanske medicinalgigant.

Alle primære endepunkter i studiet blev mødt, meddeler Eli Lilly, der også fortæller, at Dulaglutid-studiet viste en bedre reduktion af langtidsblodsukkeret, HbA1c, end tilfældet er for franske Sanofis kæmpesællert Lantus.

Novo Nordisks bud på et langtidsvirkende produkt på samme hylde er Tresiba, det tidligere Degludec, som de amerikanske sundhedsmyndigheder krævede omfattende ekstra studier af i begyndelsen af 2013, før en eventuel godkendelse kan komme på tale.

 Zealand-partner lancerer Lyxumia i Danmark

 Kommende Victoza-konkurrent viser positive takter

 Novo-konkurrent ser kun små forskydninger i store kontrakter

 GSK indsender registreringsansøgning for Victoza-konkurrent 

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier