MedWatch

Topchef for verdens største biotekselskab i gigant-lønhop

Den nye CEO for verdens største biotekselskab modtog markant mere end sin forgænger i sit første år i direktørstolen - og dobbelt så meget, som han selv gjorde i sin tidligere stilling som COO for virksomheden.

I maj sidste år fik den amerikanske biotekgigant Amgen en ny adm. direktør. Den tidligere Chief Operating Officer, Robert A. Bradway, overtog stillingen fra den afgående direktør, Kevin W. Sharer.

Det var et skridt op af karrierestigen for Robert A. Bradway, som nu også viser sig at have været yderst lukrativt på den økonomniske front. Det skriver L.A. Times.

Således viser tal fra Amgen forud for virksomhedens årsmøde 22. maj, at den samlede lønpakke, som den nye CEO modtog i sit første år, beløb sig til hele 13,6 mio. dollar svarende  til 77,6 mio. kr.

Til sammenligning modtog den afgående direktør, som ved samme lejlighed stoppede som bestyrelsesformand, 9,13 mio. dollar svarende til 52,1 mio. kr., mens Robert A. Bradway ’blot’ modtog 7,1 mio. dollar svarende til 40,5 mio. kr. året før, da han stadig var COO for verdens største biotekselskab målt på indtjening.

Læs artiklen fra Los Angeles Times her.

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier