MedWatch

Sanofi udsteder obligationer for milliarder

Den franske rival til Novo Nordisk sælger virksomhedsobligationer for flere milliarder.

Foto: Sanofi/PR

Den franske Novo Nordisk-konkurrent, medicinalselskabet Sanofi, har udstedt virksomhedsobligationer for 1,5 mia. dollar (8,7 mia. kr.). Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Obligationerne er noteret i amerikanske dollar, har udløb den 10. april 2018 og en årlig, nominel rente på 1,25 pct., fremgår det.

Ifølge Sanofi skal pengene fra obligationssalget gå til "generelle virksomhedsformål" - herunder at tilbagebetale eksisterende gæld.

Novo-rival bruger millioner i Vietnam 

Analyse: Den indædte diabeteskamp 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier