MedWatch

Sanofi udsteder obligationer for milliarder

Den franske rival til Novo Nordisk sælger virksomhedsobligationer for flere milliarder.

Foto: Sanofi/PR

Den franske Novo Nordisk-konkurrent, medicinalselskabet Sanofi, har udstedt virksomhedsobligationer for 1,5 mia. dollar (8,7 mia. kr.). Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Obligationerne er noteret i amerikanske dollar, har udløb den 10. april 2018 og en årlig, nominel rente på 1,25 pct., fremgår det.

Ifølge Sanofi skal pengene fra obligationssalget gå til "generelle virksomhedsformål" - herunder at tilbagebetale eksisterende gæld.

Novo-rival bruger millioner i Vietnam 

Analyse: Den indædte diabeteskamp 

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier