MedWatch

Medicinalkæmpe fyrer over 2000

Blot tre dage efter at have fyret 1.600 medarbejdere, meddeler medicinalselskabet AstraZeneca nu, at man på ny vil foretage en omfattende fyringsrunde.

Den svensk-britiske farmaceutgigant AstraZeneca, der blandt andet fremstiller medicin mod kræft, infektioner og mavesår, har meddelt, at koncernen vil skære 2.300 job, primært inden for salg og administration. Det skriver The Guardian.

"Dette er et træk i retning af selskabets utvetydige engagement for at fokusere, accelerere og transformere vores forretning, udtaler topchef i AstraZeneca, Pascal Scoriot, til The Guardian.

Pascal Scoriot roste i samme udtalelse også sine ansattes talent og beslutsomhed om at fokusere på at levere det bedste resultat for både patienter og aktionærer.

Den melding kommer blot tre dage efter en anden udmelding fra virksomheden om nedskæringer på 1.600 job inden for forskning og udvikling. Dermed er selskabets totale jobnedskæringer over de sidste 13 måneder på over 11.000 eller omkring 20 pct. af selskabets globale antal ansatte på 57.000.

Nedskæringerne ventes at komme til at koste selskabet 2,3 mia. dollar i omkostninger til omstrukturering.

 AstraZeneca fyrer 1.600 og omstrukturerer for milliarder

 AstraZeneca ændrer samarbejde med biotekvirksomhed

 AstraZeneca indgår aftale med svensk selskab 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier