MedWatch

IRF afgiver hård dom over Tresiba

Novo Nordisks nye langtidsvirkende insulin skal bagerst i rækken af behandlingsmuligheder, hvis det står til Institut for Rationel Farmakoterapi.

Prisen på Novo Nordisks nye langtidsvirkende insulin Tresiba (degludec) står i kontrast med, hvor meget bedre lægemidlet egentlig er i forhold til alternative behandlinger. Det vurderer Institut for Rationel Farmakoterapi (IRF), som derfor anbefaler læger at starte med andre behandlinger først.

"Det er IRFs samlede vurdering, at der ikke er påvist klare kliniske fordele ved brug af degludec frem for NPH-insulin, glargin (Lantus, red.) eller detemir (Levemir, red), som kan opveje den væsentlig dyrere behandlingspris. Tresiba bør derfor kun overvejes, hvis patienten ikke når behandlingsmålet ved først NPH insulin og dernæst glargin eller detemir," skriver instituttet i en analyse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier