MedWatch

ALK-direktør: Vi har den stærkeste partner

Det danske vaccine-selskab ALK kommer til at stå stærkest i kampen med konkurrenten Stallergenes om det amerikanske marked, mener danskernes direktør. Han peger på partner og portefølje som fordele.

Foto: Alk Abello

En stærk partner og et totalt behandlingskoncept med vacciner mod de to vigtigste allergier vil betyde, at ALK vinder kampen om det amerikanske marked. Det mener i hvert fald ALK’s egen direktør, efter selskabet mandag kunne fortælle, at partneren Merck har indsendt en registreringsansøgning for deres fælles tabletvaccine mod Ragweed-allergi.

”Indsendelsen betyder, at processen starter og uden at sige med sikkerhed, at det kommer igennem, så betyder det, at Merck får muligheden for at lancere et totalt behandlingskoncept mod de to vigtigste allergier i USA,” siger adm. direktør Jens Bager til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier