MedWatch

Hedegaard: Forhandlingerne med amerikanerne er slut

Bavarian Nordic har afsluttet de formelle forhandlinger med de amerikanske myndigheder angående ny ordre og indregner nye doser i 2013. Alligevel er ordren endnu ikke sikret. Aktien drøner i vejret.

Foto: PR, Bavarian Nordic

Hvornår kommer ordren fra den amerikanske regering? Det er sandsynligvis spørgsmålet, som investorer, analytikere og medier i den seneste tid oftest spørger adm. direktør Anders Hedegaard om. Og han løfter lidt af sløret i forbindelse med den netop offentliggjorte årsrapport.

"Forhandlingerne med amerikanerne er overstået. Nu er resultatet af forhandlingerne i en intern, formel godkendelsesproces i den amerikanske regerings administrationssystem. Så snart det er afklaret, kan vi annoncere ordren. Så vi er tæt på. Vi regner med, at det er et spørgsmål om kort tid," siger direktøren til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier