MedWatch

Smedegaard er hyret til at skabe nordisk succes

Spanske Almirall udså sig Lars Smedegaard Andersen som manden, der skal sørge for nordisk succes for den fremstormende medicinalvirksomhed. Den spanske tilflytter er en gevinst for Danmark og omvendt, mener han.

Foto: Almirall / PR

For nogle år siden blev Lars Smedegaard Andersen kontaktet af det spanske medicinalfirma Almirall, som planlagde at åbne en afdeling i Nordeuropa. Man havde udset sig danskeren til at stå i spidsen for projektet som nordisk direktør.

Den spanske medicinalvirksomhed er mest kendt for sin allergimedicin og har en ambitiøs europæisk vækststrategi. Med en række lovende produkter i pipelinen, herunder en medicin til sclerosepatienter og en til KOL-patienter, var det tid at sætte sig på det nordeuropæiske marked og gøre klar til det store rykind.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier