MedWatch

Roche indsender ansøgning på brystkræftmiddel

Den schweiziske medicinalgigant Roche har nu indsendt registreringsansøgning i Japan på et af selskabets helt store blockbusterhåb.

Foto: Colourbox

Trastuzumab emtansine (T-DM1) er et af de lægemiddelkandidater i Roches pipeline, som selskabet har særdeles store forventninger til. Og det ser ud til, at det kommercielle potentiale nu er tættere på at blive indfriet.

Chugai Pharmaceuticals, der er et japansk datterselskab til Roche, har således tirsdag indsendt en registreringsansøgning til de japanske sundhedsmyndigheder på midlet, der skal bruges i behandlingen af HER2-positiv metastatisk brystkræft.

Roche har allerede indsendt markedsføringsansøgning til både de amerikanske og europæiske sundhedsmyndigheder. FDA har givet en skæringsdato på den 26. februar, hvor ansøgningen forventes behandlet.

 Medicinkandidat giver flere måneder til kræftramte

 Her er Roches mulige blockbustere

 Medicinalkæmpe tæt på lancering af nyt brystkræftmiddel 

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier