MedWatch

Roche indsender ansøgning på brystkræftmiddel

Den schweiziske medicinalgigant Roche har nu indsendt registreringsansøgning i Japan på et af selskabets helt store blockbusterhåb.

Foto: Colourbox

Trastuzumab emtansine (T-DM1) er et af de lægemiddelkandidater i Roches pipeline, som selskabet har særdeles store forventninger til. Og det ser ud til, at det kommercielle potentiale nu er tættere på at blive indfriet.

Chugai Pharmaceuticals, der er et japansk datterselskab til Roche, har således tirsdag indsendt en registreringsansøgning til de japanske sundhedsmyndigheder på midlet, der skal bruges i behandlingen af HER2-positiv metastatisk brystkræft.

Roche har allerede indsendt markedsføringsansøgning til både de amerikanske og europæiske sundhedsmyndigheder. FDA har givet en skæringsdato på den 26. februar, hvor ansøgningen forventes behandlet.

 Medicinkandidat giver flere måneder til kræftramte

 Her er Roches mulige blockbustere

 Medicinalkæmpe tæt på lancering af nyt brystkræftmiddel 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier