MedWatch

Hedegaard: ”Det handler om kvalitet, speed og penge”

Al produktion af vacciner samler Bavarian Nordic i Danmark, og fabrikken i Berlin droppes. Her får du direktørens tanker bag det strategiske træk, og hvad det blandt andet betyder for de danske ansatte.

Foto: PR, Bavarian Nordic

Fremover kommer den mindre nordsjællandske stationsby Kvistgård til at stå for at producere vacciner for Bavarian Nordic. Valget har fra biotekselskabets side først og fremmest drejet sig om at samle og optimere forretningen.

”Vaccineproduktion er noget kompliceret stads. I princippet havde vi i torsdags en pilotproduktion i Berlin, vi havde det her i Kvistgård, og så skulle vi i øvrigt producere Prostvac, formodentlig hos en underleverandør. Det giver en masse koordinering og tre forskellige sites. Nu samler vi det under en hat,” siger Anders Hedegaard, adm. direktør i Bavarian Nordic, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier