MedWatch

Bloomberg: Stor interesse for øjenvirksomhed

En række store medicinalvirksomheder er ifølge unavngivne yderst interesseret i at købe øjenvirksomheden Bausch & Lomb.

Foto: COlourbox

I midten af december skulle investeringsgruppen Warburg Pincus angiveligt have tilbudt flere store medicinalvirksomheder at købe virksomheden Bausch & Lomb, som fremstiller en række produkter til øjnene. Det påstod unavngivne personer, som nyhedsmediet Bloomberg havde talt med.

Og nu siger de samme kilder til Bloomberg, at flere af virksomhederne, såsom Abbott, Johnson & Johnson og Sanofi, er blevet fristet af tilbuddet.

Warburg Pinchus har angiveligt givet de interesserede selskaber adgang til finansielle data og vil åbne en indledende budrunde i slutningen af denne måned, siger kilderne, som også nævner en minimumspris på 10 mia. dollar, svarende til ca. 57 mia. kr.

To af personerne fortæller ifølge Bloomberg, at Abbott har hyret Morgan Stanley som finansiel rådgiver til at forberede et bud på Bausch & Lomb, og en anden fortæller, at Sanofi forbereder et bud i samråd med Evercore Partners.

Ligesom det var tilfældet i december, da sagen først kom frem, har ingen af de involverede parter ønsket at udtale sig.

 Medicinalgiganter bliver tilbudt ”øjen-virksomhed” 

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier