MedWatch

Investeringsbank: Sådan ser biotek ud i 2013

Den canadiske investeringsbank RBC Capital Markets forsøger i en større rapport at spå om, hvordan biotekverdenen arter sig i det nye år, og hvilke børsnoterede firmaer man bør satse sine sparepenge på. Læs med her.

Foto: Thomas Picard / Stock.Xchng

2013 bliver et givende biotek-år for investorer, men formentlig ikke på niveau med 2012. Det har den canadiske investeringsbank RBC Capital Markets ræsonneret sig frem til i et omfattende notat til kunderne.

”Efter et spektakulært år kan 2013 blive mere moderat, fordi aktierne allerede er steget betydeligt, og 2013 er fattigere på nyheder og kurstriggere end 2012. Men vi tror stærkt på, at det er usandsynligt, at sektoren oplever et drastisk pullback, fordi makroøkonomien forbliver uudfordret og langsomt i bedring,” skriver investeringsbanken i notatet. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier