MedWatch

Citater, vi bed mærke i

Der siges jo, så meget – og heldigvis for det. MedWatch har samlet en række stærke citater, som vi især hæftede os ved i 2012.

Foto: Colourbox

John Brodersen, speciallæge i almen medicin, ph.d. og forskningslektor:

"..en rask person bare er en person, der ikke er undersøgt godt nok."

Læs hele artiklen her

Asger Aamund om Neurosearch:

”Jeg tror ikke, at det kliniske arbejde, der er udført over for myndighederne, har været helt oppe i international standard, så ville man have fået godkendt produktet, også fordi det har en god virkning på en meget vanskelig patientgruppe. Men det er for sent at spekulere i, for nu er spillet jo slut,” påpeger han.

Læs hele artiklen her.

Poul Jaszczak, formand for Det Nationale Samarbejdsforum For Sundhedsforskning:

”Hvorfor ved industrien ikke, at der faktisk er et katalog af muligheder?  Industrien er nødt til at presse på for at få politisk fokus, men også tage det op, der ligger foran dem, og begynde at stille spørgsmål til regionerne og regionsledelserne i forhold til, hvor der er personer, klinikker, afdelinger, som interesserer sig for et givet felt, eller som regionerne mener, kunne være interessante for industrien at snakke med.”

Læs hele artiklen her.

Mads Krogsgaard Thomsen, direktør Novo Nordisk:

”Nu har vi Europa, Japan, og så kom USA med den her 8-4-afstemning. Det er vi glade for. 8-4. Så viser historikken, at vi får en godkendelse. 3. april 2009 (i forbindelse med Victoza, red.) var jeg både træt og lidt usikker. Nu er jeg kun træt. Nu skal vi have et godt glas rødvin i aften.”

Læs hele artiklen her.

David Solomon, adm. direktør Zealand Pharma:

”Det er et transformerende øjeblik for selskabet. Det her er et spændende øjeblik for Danmark.”

Læs hele artiklen her.

Anders Hedegaard, adm. direktør Bavarian Nordic:

”Danske hospitaler (og regionerne) er slet ikke i gear til at imødekomme industriens behov ved gennemførelse af store forskningsprojekter. Dels er opbygningen med mange små enheder uhensigtsmæssig, og dels er hierarkierne på hospitalerne kilde til alt for megen slinger i valsen.  Beslutningsprocesserne er ineffektive og forældede…”

Læs hele artiklen her.

Per Buus, direktør og formand for Dansk Rehab Gruppe:

”Der sker nogle ting fra politisk hold lige nu, som ikke fungerer. Der kunne jeg godt tænke mig, at DRG kommer til at spille en mere markant rolle, så vi klart siger, at der er nogle ting, vi finder uacceptable, hvis vi skal udfylde den rolle, som omverdenen åbenbart forventer af os.”

Læs hele artiklen her.

Mark Szigethy, børsmægler:

”Det må hun jo have en grund til, og dem kan der være mange af. Det kan være, hun er utryg ved at have mig inde over selskabet og vil eliminere min power, det kan være, fordi hun ikke selv har leveret det til markedet, hun har lovet og forsøger at skabe en syndebuk, hvad ved jeg.”

Læs hele artiklen her.

Søren Beicker, chefkonsulent, Lif:

”Vi vil gerne have lægemiddelpriser på niveau med lande, som vi normalt sammenligner os med. Men så skal det altså også være lande, som vi normalt sammenligner os med. Og ikke Slovenien.”

Læs hele artiklen her.

Martin Hjort, adm. direktør Innovaid:

”Mange familier svigtes i den rådgivning; kommunerne har jo den problemstilling, at de både skal rådgive og passe på deres egne penge. Det er en lidt uheldig dobbeltrolle.”

Læs hele artiklen her.

Mette Peetz-Schou, konsulent DI Fødevarer:

”…det virker som om, at de danske myndigheder kun ser skrækscenarier ved forordningen og ikke ret mange muligheder i forhold til, hvordan forordningen kan understøtte sunde kostvaner.”

Læs hele artiklen her.

Else Molander, Kontorchef i Fødevarestyrelsen:

”Danmark stemte imod, fordi der var et par anprisninger, som vi synes var uhensigtsmæssige, men vi er jo ikke generelt bange. Sikke noget sludder.”

Læs hele artiklen her.

Martin Bonde, adm. direktør og formand Dansk Biotek:

”Biotek er en cowboykultur, hvor det gælder om at gribe chancen og gå benhårdt efter målet”

Læs hele artiklen her.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier