MedWatch

BioPorto sikrer sig patent i Kina

Det danske biotekselskab BioPorto har fået udstedt et cutoff-patent til sin nyretest i Kina. Dermed har firmaet sikret sig patentet i ti lande plus Europa.

Foto: Bioporto/PR

Nogle af de afgørende IP-rettighederne - et cutoff-patent til nyretesten Ngal, som BioPorto står bag - er nu sikret i Kina. Det meddeler biotekselskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Dermed har BioPorto cutoff-patent på den diagnostiske nyremarkør Ngal i Kina, Europa, Indien, Japan, New Zealand, Singapore, Hong Kong, Sydafrika, Sydkorea, Australien og Israel. Der mangler dermed færdigbehandling af cutoff-patentansøgningerne i USA og Canada, hvor de er under eksamination.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier