MedWatch

Topdirektører er åbne for spin-outs

Topcheferne i MedWatch Panelet er bestemt lydhøre, hvis medarbejdere kommer med en god idé. Læs deres svar på, hvordan de vil reagere, hvis en medarbejder en dag banker på døren og har et forslag til et spin-out.

Kapitalgrene, samarbejdsparterne, forskningskultur. Der kan være mange tilgange til at understøtte innovation – få her indblik her i fire topchefers indfaldsvinkler til at sikre produktudvikling og entrepreneurship i deres koncern.

Hvordan vil du forholde dig, hvis et team bestående af en super-dygtig forsker og et par kommercielle kolleger kommer til dig og foreslår et spin-out i forbindelse med en god idé på kanten af jeres fagområde – og i samme forbindelse beder om en kapitalindsprøjtning/et medejerskab fra dit firma?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier