MedWatch

Topdirektører er åbne for spin-outs

Topcheferne i MedWatch Panelet er bestemt lydhøre, hvis medarbejdere kommer med en god idé. Læs deres svar på, hvordan de vil reagere, hvis en medarbejder en dag banker på døren og har et forslag til et spin-out.

Kapitalgrene, samarbejdsparterne, forskningskultur. Der kan være mange tilgange til at understøtte innovation – få her indblik her i fire topchefers indfaldsvinkler til at sikre produktudvikling og entrepreneurship i deres koncern.

Hvordan vil du forholde dig, hvis et team bestående af en super-dygtig forsker og et par kommercielle kolleger kommer til dig og foreslår et spin-out i forbindelse med en god idé på kanten af jeres fagområde – og i samme forbindelse beder om en kapitalindsprøjtning/et medejerskab fra dit firma?

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier