MedWatch

Bayer trækker sig fra vitamin-handel

Medicinalgiganten Bayer har trukket sig ud af forhandlingerne om et køb af vitaminproducenten Schiff Nutrition International. Et bud på 1.3 milliarder dollar fra et engelsk firma blev for meget for tyskerne, som ellers havde annonceret, at man var blevet enige om en pris på 1.1 milliarder i slutningen af oktober.

Den tyske medicinalkoncern Bayer AG havde sådan set lukket en aftale om at købe den amerikanske vitaminproducent Schiff Nutrition International, og d. 30. oktober annoncerede man derfor opkøbet. Men nu ser det ud til at tyskerne er blevet slået på målstregen.

Således meddeler nyhedsbureauet Bloomberg, at den engelske virksomhed Reckitt Benckiser Group har budt 1.3 milliarder dollar for Schiff – 200 millioner over den pris Bayer tilbød – og tyskerne har ikke i sinde at forhøje deres bud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier