MedWatch

Udenlandsk firma bedste danske arbejdsplads

Et internationalt medicinalselskab har vundet prisen som Danmarks bedste arbejdsplads for små og mellemstore virksomheder.

Foto: Roche/PR

I flere år har det været lige ved og næsten for medicinalfirmaet Roche, når det gjaldt kampen om at være Danmarks bedste arbejdsplads.

I de seneste fem år er den internationale sværvægter, der beskæftiger omkring 180 medarbejdere i Danmark, kommet i top-5 i den undersøgelse, som Great Place To Work Institute udarbejder med deltagelse af over 130 virksomheder.

Målrettet arbejde

Men onsdag lykkedes det så det verdenskendte firma at hjemtage prisen som landets bedste arbejdsplads i kategorien for små og mellemstore virksomheder.

”Det er et fantastisk resultat, som vi alle er meget stolte over. Det er kulminationen på mange års målrettet arbejdet med at udvikle organisationen og skabe en inspirerende arbejdsplads. Det er bl.a. sket ved at anvende den grundige feedback, som følger af den årlige deltagelse i Danmarks Bedste Arbejdspladser,” udtaler direktør i Roche A/S, Janet Makepeace, i en pressemeddelelse.

 Novo stadig blandt verdens bedste arbejdspladser

 Novo Nordisk i top på global arbejdsplads-liste 

 Den mest prestigefyldte arbejdsplads i industrien er... 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier