MedWatch

”Så dårlige er vi heller ikke i Danmark”

Den amerikanske biotekindustri er den måske vigtigste drivkraft på det globale marked. Men er danske biotekfirmaer gode nok til at udnytte det? Nej, mener topchef Jan Leschly. Men biotek-toppen i MedWatch Panelet er ikke hundrede procent enige.

Danske biotekselskaber har et problem. Virksomhedernes forskning er storslået, men vi kan ikke finde ud af at videreudvikle produkterne og få dem igennem den kliniske afprøvning. Sådan lyder dommen fra Jan Leschly, partner i den amerikanske venturefond Care Capital. Mange biotekselskaber mangler forståelsen for, at det er nødvendigt med kompetencer udefra for at tiltrække amerikansk kapital - og generelt har de for lidt fokus på USA, mener han.

 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier