MedWatch

ALK-partner bedre ud af tredje kvartal

Det gik en smule bedre for ALK's nordamerikanske partner i tredje kvartal end ventet.

Den amerikanske lægemiddelkoncern Merck kom resultatmæssigt en smule bedre ud af tredje kvartal end ventet, mens salget lå en anelse under markedets forventninger. Indtjeningen per aktie landede på 95 cent per aktie, hvor konsensus ifølge Bloomberg var 93 cent.

Salget nåede 11,5 mia. dollar mod ventede 11,58 mia. dollar. Forventningerne til indtjeningen per aktie for hele året blev indsnævret, men gennemsnittet forblev uændret. Merck ændrede heller ikke på forventningerne til det samlede salg for regnskabsåret.

Merck er partner med den danske vaccine-virksomhed ALK-Abelló og afsluttede i løbet af ugen et fase 3 forsøg med ALK's græsallergi-pille Grazax. Til næste år venter Merck at indsende to FDA-ansøgninger for henholdsvis Grazax og et middel mod Ragweed-allergi, som er en træsort i Nordamerika.

"Det er en enorm lettelse"

Alk opnår afgørende resultater

De store dominerer, de små innoverer? 

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier