MedWatch

ALK-partner bedre ud af tredje kvartal

Det gik en smule bedre for ALK's nordamerikanske partner i tredje kvartal end ventet.

Den amerikanske lægemiddelkoncern Merck kom resultatmæssigt en smule bedre ud af tredje kvartal end ventet, mens salget lå en anelse under markedets forventninger. Indtjeningen per aktie landede på 95 cent per aktie, hvor konsensus ifølge Bloomberg var 93 cent.

Salget nåede 11,5 mia. dollar mod ventede 11,58 mia. dollar. Forventningerne til indtjeningen per aktie for hele året blev indsnævret, men gennemsnittet forblev uændret. Merck ændrede heller ikke på forventningerne til det samlede salg for regnskabsåret.

Merck er partner med den danske vaccine-virksomhed ALK-Abelló og afsluttede i løbet af ugen et fase 3 forsøg med ALK's græsallergi-pille Grazax. Til næste år venter Merck at indsende to FDA-ansøgninger for henholdsvis Grazax og et middel mod Ragweed-allergi, som er en træsort i Nordamerika.

"Det er en enorm lettelse"

Alk opnår afgørende resultater

De store dominerer, de små innoverer? 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier