MedWatch

Forventer vaccine-gennembrud på tre år

Dansk forskningsprojekt tror på et vaccine-gennembrud, som kan styrke alle vacciner, inden for tre år. Teamet bag har en aftale med det italienske vaccinationsfirma Okairis, men er åben for også at få danske samarbejdspartnere.

Foto: Colourbox

Et forskningsteam fra Københavns Universitet med lektor og ph.d. Peter Johannes Holst i spidsen forventer, at der foreligger brugbare resultater på forskning i HIV-vacciner inden for en treårig periode. Forskningsresultaterne vil være brugbare for alle vacciner, da forskningen går på at fremme styrkelsen af den enkelte vaccine.

”Vi startede for et par måneder siden, så vi kan ikke sige, at vi er tæt på. Men gruppen forsker i HIV-vacciner, og vi har allerede haft et gennembrud på måden at slå inficerede celler ihjel,” siger Peter Johannes Holst, mens han samtidig understreger, at hvis der kommer brugbare resultater, vil de ligge inden for tre år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier