MedWatch

Ugebrev: Neurosearch-aktien kan fordobles

Et salg af hovedkontoret kan få Neurosearch-aktien til at stige til vejrs.

Foto: Neurosearch/PR

Der er et spekulativt potentiale i Neurosearch-aktien, der kan fordobles i værdi på 3 måneders sigt. Det vurderer Aktieugebrevet.

Aktien er fuldt berettiget styrtdykket i de seneste år, i takt med at pipelinen har vist sig værdiløs. Alene i år er aktiekursen dykket med hele 79 pct., skriver ugebrevet.

Men efter indgåelse af en global overdragelsesaftale i september for Huntexil, vurderer ugebrevet dog, at aktiekursen er kommet for langt ned.

"Der kan på kort sigt ligge en betydelig spekulativ upside i aktien, konkluderer ugebrevet, der sætter kursmålet på tre måneders sigt til 8,10 kr. mod en slutkurs fredag på 3,78 kr.

Den fair værdi fås da ugebrevet vurderer, at Neurosearch vil have et likvidt beredskab på ca. 200 mio. kr. om få måneder.

Da aktien handles til en markedsværdi under 100 mio. kr., skønnes det at der ligger en betydelig spekulativ upside i aktien over de kommende måneder.

"En dark horse er endvidere, hvis det også lykkes at få frasolgt domicilet i Ballerup, hvilket vil indbringe et godt stykke over 100 mio. kr.,"skønner ugebrevet.

Derfor vurderes det, at der kan være mulighed for en stigning helt op til 14 kr. pr. aktie, "såfremt salget af domicilet i Ballerup eksekveres hurtigt og til den udbudte pris."

 Neurosearch inviterer til fusion

 Neurosearch sælger Huntexil til Teva

 Neurosearch sætter lup på pipeline

 Aamund: Jeg afleverede et selskab i kanonform 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier