MedWatch

Nedjustering lurer ved Exiqon-regnskab

Sløvhed i omsætningen og manglende udskiftning af underleverandører kommer ifølge Jyske Bank til at påvirke regnskabet fra danske Exiqon.

Foto: Exiqon / PR

Jyske Bank tror ikke, at den danske, børsnoterede genanalyse-producent Exiqon vil være i stand til at fastholde årsprognosen, når selskabet offentliggør regnskab for tredje kvartal den 30. oktober.

"Vi forventer, at Exiqon vil nedjustere sin prognose for 2012," lyder det kort fra banken, der dog fortsat anbefaler at købe aktien.

"Vores positive holdning til det langsigtede potentiale er uændret," lyder det.

Sløvhed

Jyske Bank har efter et møde med ledelsen i august det indtryk, at OEM (Original Equipment Manufacturer) salget stadig viser tegn på sløvhed, og analytikerne er bekymret for, at denne udvikling ikke er vendt.

Selskabets skift af underleverandører var ikke afsluttet, da mødet fandt sted, og der er intet nyt kommet frem i den henseende siden.

"At skifte underleverandører er en vigtig forudsætning for bedre marginer i andet halvår. Selv hvis Exiqon havde formået at skifte underleverandører på dette tidspunkt, er det ikke sikkert, at marginforbedringerne ville få effekt før 2013," skriver Jyske Bank.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier