MedWatch

EU-sag mod Lundbeck afgøres næste år

Konkurrencesagen fra EU-Kommissionen mod Lundbeck og Servier afgøres i 2013.

EU-Kommissionens konkurrencesag mod Lundbeck og franske Servier ventes afgjort i 2013. Det siger EU-kommissær Joaquín Almunia, som har ansvar for konkurrenceområdet, ifølge Bloomberg News.

Kommissionen indledte tidligere på året en sag mod de to medicinalselskaber for at blokere billigere såkaldte "kopimedicin"-produkter fra markedet i Europa.

I Lundbecks tilfælde gjaldt det depressionsmidlet Citalopram (Celexa), mens Servier er i søgelyset omkring hjertemedikamentet Perindopril.

Lundbeck-talsmand Anders Schroll afviste over for nyhedsbureauet Reuters, da sagen kom frem i juli, at selskabet skulle have overtrådt EU's regler.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier