MedWatch

Følg Europas største diabeteskonference på MedWatch

18.000 deltagere er i denne uge samlet i Berlin til Europas største diabeteskonference for at netværke og positionere sig. Få overblikket over MedWatchs dækning af konferencen her.

(Obs: Opdateres løbende)

 

 

Sanofi: Vanskeligt at øge værdi via den molekylære rute

Ifølge de øverst ansvarlige for det franske selskabs diabetesdivision vil det næste årti ikke nødvendigvis være drevet molekylær innovation. Læs her, hvor Sanofi mener, innovationen vil foregå.

Læs artikel

Sanofi: Zealand Pharma-samarbejdet handler om én ting

Den franske medicinalgigant er ganske tilfreds med samarbejdet med Zealand Pharma. Den øverste chef for selskabets diabetesdivision er dog også opmærksom på danskernes forretningsmodel og gør på EASD-konferencen i Berlin det ganske tydeligt, hvordan han betragter det fransk-danske samarbejde.

Læs artikel

Zealand Pharma præsenterer data fra forsøg

Nye resultater fra et præklinisk forsøg tegner umiddelbart godt for biotekselskabets lægemiddelkandidat mod type-1-diabetes.

Læs artikel

Novo spiller på alle strenge

Den danske medicinalgigants forskningsdirektør fortæller her om selskabets kommende satsninger, hvorfor man ikke kan kurere type 2-diabetes det næste halve århundrede. Og hvordan Novo Nordisks største skuffelse blev startskuddet til tifoldig succes

Læs artikel

”Vi har ikke brug for at have vores navn på selve lægemidlet”

Zealand Pharmas topchef David Solomon ved helt præcist, hvad han vil med firmaet, hvad strategien er. Læs MedWatchs dugfriske interview med direktøren her.

Læs artikel

De store dominerer, de små innoverer?

Konkurrencesituationen på diabetesmarkedet er ifølge flere aktører ved at forme sig, så tre store aktører ikke lige foreløbig kan indhentes. Men der er delte meninger om, hvor innovationen finder sted. Læs her interviews med direktører fra Novo Nordisk og Zealand om netop evnen til at innovere.

Læs artikel

Novo vil udvide med 1000 ansatte på nye markeder

"Hvis verden har råd til de omkostninger, der er forbundet med mobiltelefoni, så har verden også råd til de 20 cent om dagen, det koster at holde en diabetiker i live," siger Novo Nordisk-chef i forbindelse med strategien på de nye markeder.

Læs artikel

Victoza får nyt plus

Et nyt studie, præsenteret på diabeteskonferencen i Berlin, giver Novo Nordisks GLP-1-analog Victoza endnu et plus i karakterbogen.

Læs artikel

Solomon: Vi taler ikke om en kur mod diabetes

Ifølge Zealand Pharmas topchef kommer de næste fremskridt inden for diabetes ikke gennem nye lægemidler, men gennem en mere effektiv brug af de allerede eksisterende. Og gennem bedre patientuddannelse.

Læs artikel

Ærkerival skeptisk over for Novo Nordisk-strategi

Den amerikanske gigant Eli Lilly har en anden slagplan end konkurrenterne Novo Nordisk og Sanofi, fortæller diabetes-direktøren. Han er blandt andet skeptisk over for en insulin-kombination, som den danske gigant tester.

Læs artikel

Opmuntrende data for Zealands medicinhåb

Zealand Pharmas franske partner, Sanofi, har præsenteret nye data for alliancens fælles lægemiddelkandidat til behandlingen af type-2-diabetes.

Læs artikel

Novos degludec har konkurrencefordel

Studier, der er præsenteret på diabeteskonferencen EASD i Berlin i dag, viser, at Novo Nordisks basalinsulin degludec forbedrer et særdeles væsentligt aspekt for diabetikere.

Læs artikel

Eli Lilly-chef ser svære vilkår for konkurrenter

Tre aktører sidder tungt på markedet for insulin, og interessen for at få del i den værdifulde patientgruppe stiger. Men det bliver vanskeligt for andre selskaber at få fodfæste på markedet, mener Eli Lillys topchef.

Læs artikel

Status på kampen mod diabetes

Op til Europas største diabeteskonference, EASD, har MedWatch kigget nærmere på, hvor langt man er kommet med insulinbehandlingen i de seneste ti år. Og hvordan fremtiden ser ud. Der er sket fremskridt, men vi er stadig langt væk fra en kur.

Læs artikel

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier