MedWatch

Bavarian fremlægger "opmuntrende" data

Foreløbige - og ikke signifikante - data fra Bavarian Nordic tegner umiddelbart godt for biotekselskabets fase-2-kræftmiddel.

Foto: Colourbox

Bavarian Nordic har i dag fremlagt foreløbige resultater af et randomiseret fase-2-studie af kræftmedicin-kandidaten CV-301. Og ifølge firmaet lover dataene godt for medicinens fremtid, i hvert fald når det gælder behandlingen af metastatisk brystkræft.

"Resultaterne, vi har set til dato fra dette NCI-sponsorerede fase-2-studie, er opmuntrende og støtter mulighederne for at videreføre den kliniske udvikling af CV-301 i metastatisk brystcancer," siger Reiner Laus, MD og chef for cancervaccinedivisionen i Bavarian Nordic, i en pressemeddelelse. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier