MedWatch

Topotarget i partneruenighed

Biotekselskabet Topotargets amerikanske partner ville ikke deltage i det danske firmas børsmeddelelse vedrørende PTCL-studiet for belinostat. Læs her hvorfor.

Foto: Colourbox

Amerikanske Spectrum og danske Topotarget samarbejder om udviklingen af lægemiddelkandidaten belinostat. Det betyder dog ikke, at de to selskaber er enige om fremgangsmåden i forhold til markedet.

I hvert fald valgte Spectrum ikke at være en del af den fondsbørsmeddelelse, som Topotarget udsendte fredag den 21. september. Heri skrev det danske selskab, at belinostat opfylder det primære effektmål til behandling af patienter med blodkræfttypen perifer T-celle lymfekræft (PTCL).

Årsagen er ifølge nyhedssitet The Street, at Spectrum er mere konservative, og kalder dataene for "foreløbige".  En endelig dom ville ikke foreligge, før de endelige data er indsamlet og analyseret ved udgangen af fjerde kvartal.

"Vores konservatisme gør os mere forsigtige end TopoTarget. Selv om vi er mere optimistiske omkring de endelige resultater af forsøget, ønsker vi at vente indtil de endelige resultater bekræfter, om vi mødte det primære endpoint eller ej," skriver Shiv Kapoor, Spectrums vicepræsident for strategisk planlægning og investor relations, i en email til The Street.

 Topotarget: Vi rammer markedet i 2014

 Topotargets lægemiddelhåb inde i negativ spiral

 Topotarget: Vi har selv kastet os ud i en orkan

 Topotarget-direktør: Vi tror stadig på lægemiddelkandidat

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier