MedWatch

Analytiker: Køb Novo-aktier nu

Man skal slå til nu, hvis man som investor er interesseret i Novo Nordisk. Der er nemlig kurstriggere på vej i november.

Foto: Novopen 5, Jyllands-Posten

Markedet afventer FDA's bedømmelse af Tresiba, og derfor er lige nu et glimrende tidspunkt at gå ind i Novo Nordisk-aktien.

Sådan lyder vurderingen fra analytiker Søren Løntoft i mandagens udgave af Børsen.

"Det virker som om, at investorerne holder vejret frem til november. Novo-aktien har været begunstiget af, at der har været høje forventninger til Tresiba. Derfor har aktien kørt godt i mange år, men forventningerne er dæmpet nu. Derfor mener jeg, at der stadig er mere i aktien, og man kan med fordel udnytte de seneste uger kursfald," siger Søren Løntoft.

Begivenheden i november, som mange venter på, er, når FDA's advisory comittee skal tage stilling till, om den vil anbefale FDA at godkende midlet og i så fald, hvilke muligheder, Novo Nordisk får for at adskille midlet fra andre insuliner på markedet i markedsføringen. Komitéen mødes d. 8 november.

Derudover mangler også de japanske og de europæiske sundhedsmyndigheder at tage stilling til, om midlet kan godkendes, og derfor er de næste måneder skæbnemåneder for selskabet, mener Søren Løntoft.

 Japan-godkendelse hjælper Novo i kamp om markedsandele

 Skæbnedag venter Novo-aktien

 Nordea maner til besindelse omkring Tresiba-bekymringer

 Novo ramt af rygter om ny udsættelse

 Analytiker: Ingen tegn på Novo-forsinkelse 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier