MedWatch

Potentiale i Bavarian trods kursstigning

Hvis der kommer nye og større ordrer til, er der stadig potentiale i Bavarian Nordic-aktien, vurderer Aktieugebrevet.

Foto: PR Bavarian

Selvom Bavarian Nordic-aktien er steget med 28 pct i år blandt andet takket være en kraftig optimering af produktionsapparatet til koppevaccinen Imvamune, som har forbedret profitabiliteten, er der fortsat potentiale i aktien, der dog også har en øget risiko. Det skriver Aktieugebrevet.

"Skal den gode stemning bevares, skal der nye og større ordrer til," skriver ugebrevet, der dog sætter kursmålet på 3 måneders sigt til 61 kr. mod en slutkurs fredag på 49 kr.

Læs også: Bliver Bavarian den næste store biotek-succes? 

Ved den nuværende kurs på 49 kr. handles Bavarian Nordic-aktien til en markedsværdi på 1,3 mia., hvilket svarer til en Kurs/Indre værd på 1,3.

"Der er ikke indbygget de store forventninger i dagens kurs, hvilket er ganske forståeligt, da markedet venter på nye betydelige Imvamune-ordrer fra USA, der kan fylde tomrummet ud, når RFP-3 ordren er færdigeksekveret ved udgangen af 2013," skriver ugebrevet

Ugebrevet tror, der som minimum vil falde nogle vedligeholdelsesordrer af i størrelsesordenen 4-5 mio. doser årligt, da den flydende version af Imvamune kun har begrænset levetid.

"Den helt store jackpot venter for Bavarian Nordic, hvis USA udnytter en option i den oprindelige kontrakt på yderligere levering af 60 mio. doser, hvilket vil sende aktiekursen til himmels, skriver ugebrevet, der dog kun har indregnet en 10 pct. sandsynlighed for det.

Ugebrevet fastholder sin købsanbefaling af aktien.

"Investor skal dog være opmærksom på, at risikoen i aktien vil stige drastisk, hvis nye Imvamune-ordrer udebliver, da selskabets likvide beholdning i givet fald ikke vil række langt," advarer ugebrevet.

 Bavarian-direktør: Forbedring af drift vil fortsætte

 Aamund: Jeg afleverede et selskab i kanonform

 Aamund: Nyt lægemiddel vil supplere Prostvac

 Bliver Bavarian den næste store biotek-succes? 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier