MedWatch

Sundhedsbomben under Kinas nyvundne velstand

Landet der under De Bitre År for blot 50 år siden oplevede op mod 20 mio. landsmænd dø af hungersnød, står ifølge rapport til at opleve endnu en uforudset katastrofe: En drastisk stigning i antallet af kroniske livsstilssygdomme. Nu bebuder regeringen kontrol og forebyggelse.

Foto: Pavla Brcakova / Stock.Xchng

Biler, brands og burgere. For langt de fleste af os står forbrugsgoder som disse, som et glædeligt symbol på, at hårdt arbejde betaler sig. Og gennem de seneste årtiers voldsomme vækst på det kinesiske marked, og en stigende åbenhed overfor omverdenen, er biler, brands og burgere blevet en ligeså stor del af mange kineseres dagligdag som af vores. Kinesernes livsstil forandres.

Mulighederne for at nyde mad, fritidsaktiviteter og komfort stiger dag for dag, og selvom disse forbrugsgoder forsat ses som en velkommen luksus af mange, er de afledte negative konsekvenser af kinesernes nyvundne livsstil ved at åbenbare sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier