MedWatch

Sundhedsbomben under Kinas nyvundne velstand

Landet der under De Bitre År for blot 50 år siden oplevede op mod 20 mio. landsmænd dø af hungersnød, står ifølge rapport til at opleve endnu en uforudset katastrofe: En drastisk stigning i antallet af kroniske livsstilssygdomme. Nu bebuder regeringen kontrol og forebyggelse.

Foto: Pavla Brcakova / Stock.Xchng

Biler, brands og burgere. For langt de fleste af os står forbrugsgoder som disse, som et glædeligt symbol på, at hårdt arbejde betaler sig. Og gennem de seneste årtiers voldsomme vækst på det kinesiske marked, og en stigende åbenhed overfor omverdenen, er biler, brands og burgere blevet en ligeså stor del af mange kineseres dagligdag som af vores. Kinesernes livsstil forandres.

Mulighederne for at nyde mad, fritidsaktiviteter og komfort stiger dag for dag, og selvom disse forbrugsgoder forsat ses som en velkommen luksus af mange, er de afledte negative konsekvenser af kinesernes nyvundne livsstil ved at åbenbare sig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier