MedWatch

Topotarget-aktie stiger efter nye data fra kræftstudie

Efter at have skuffet investorerne bravt i juni med det store lægemiddelhåb Belinostat har Topotarget nu offentliggjort nye data for kræftmidlet. Aktien stiger. (Opdateret 13.51)

Foto: Colourbox

Biotekselskabet Topotarget har gennemført en ekstra analyse af resultaterne i fase 2-studiet med lægemiddelkandidaten Belinostat til behandling af kræft med ukendt oprindelse. Foreløbige data fra studiet blev offentliggjort i slutningen af juni, og medførte dengang et kursfald i aktien på 60 pct., da studiet ikke opfyldte dets primære effektmål.

Den nye analyse ændrer ikke på denne konklusion. Topotarget har analyseret ekstra på data fra seks patienter, og resultaterne tyder, sammen med en høj samlet responsrate blandt patienterne i studiet, på klinisk aktivitet for Belinostat i kombination med standard-kemoterapibehandlingerne Carboplatin og Paclitaxel, CaP. Der skal dog yderligere studier til for eventuelt at bekræfte virkningen.

Nyheden fik Topotarget-aktien til at stige med 25 pct. lidt over middag, men er ved 14-tiden nede på en stigning på omkring 10 pct.

"Yderligere randomiserede studier med tilstrækkelig statistisk styrke i veldefinerede sygdomsindikationer som f.eks. lunge-, blære- og æggestokkræft, hvor belinostat anvendes i kombination med CaP-kemoterapi, kan bekræfte disse foreløbige kliniske signaler," siger administrerende direktør i Topotarget, Francois Martelet, i en meddelelse og fortsætter:

"Uden sammenhæng med dette studie ser vi desuden frem til senere på året at modtage resultater fra vores igangværende pivotale BELIEF-studie i blodkræftindikationen perifert T-celle lymfekræft, hvor belinostat anvendes som enkeltstof."

 Topotargets partner leverer data næste kvartal

 Topotargets lægemiddelhåb inde i negativ spiral

 ”Jeg havde ikke drømt om så stort et fald”

 Topotarget-aktien styrtdykker

 Topotarget-direktør: Vi tror stadig på lægemiddelkandidat 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier