MedWatch

Styrelse: Vi følger i sagens natur ofte tilskudsnævn

I næste uge skal Medicin-tilskudsnævnet mødes for at diskutere tilskud til stærke smertemidler. Sundhedsstyrelsen anerkender, at den "meget tit" følger nævnets anbefalinger, når den endelige beslutning skal tages.

Siden Medicintilskudsnævnet påbegyndte arbejdet med at revurdere de stærke smertestillende lægemidler, også kaldt opioider, har en ophedet debat kørt mellem industri, læger og foreninger.

På tirsdag mødes nævnet for at diskutere revurderingen af tilskud til smertemidlerne, hvor medlemmerne også skal diskutere de nye høringssvar, der af parterne er blevet indsendt med deadline den 6. juli. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nyt forsøg med risikodeling på vej

Både Dansk Erhverv og Lif glæder sig over, at endnu en forsøgsordning med risikodeling på lægemiddelområdet tegner sig i horisonten. Ordningen, der er på tegnebrættet, har dog plads til forbedringer, lyder det.

WSA fusionerer selvstændig forhandler ind i koncernen

Hørekoncernen WS Audiology har på papiret lukket forhandleren Coselgi for i stedet at indlemme den i WSA-koncernen. Det sker for at simplificere WSA-forretningen både juridisk og regnskabsmæssigt, lyder forklaringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier