MedWatch

MSD vil hjælpe fattige med at planlægge familier

Efter at have givet en halv milliard dollar til et FN-projekt, der skal bekæmpe mødredødelighed i tredjeverdenslande, poster MSD nu millioner i information og rådgivning af kvinders fødselsplaner.

Foto: Colourbox

Novo gør det. Coloplast gør det. Og adskillige andre medicinal- og medicofirmaer rundt om i verden poster millioner i altruistiske formål til fordel for fattige syge for blandt andet at styrke CSR-profilen.

Amerikanske Merck, der i Europa kaldes MSD, har valgt at give 25 mio. dollar til et projekt, der over otte år skal bruges til at intensivere services, som kan rådgive og informere kvinder i tredjeverdenslande om, hvordan man på fornuftig vis planlægger at stifte familie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier