MedWatch

”Jeg havde ikke drømt om så stort et fald”

Investorerne har fredag skraldet 60 pct. – eller 290 mio. kr. – af Topotargets markedsværdi. Finansdirektøren er målløs og mener, at det skuffende studie langt fra er det afgørende studie for biotekfirmaet.

Foto: PR foto/Topotarget

Aktienkursen for Topotarget var fredag ved fondsbørsens lukketid drattet med 59,89 pct. til kurs 1,46, og markedsværdien var nede på 186 mio. kr. Investorflugten kommer efter, at biotekselskabet offentliggjorde skuffende data for et af deres to satsninger med lægemiddelkandidaten belinostat.

Skuffelsen vedrører et fase-2 studie, som skulle afdække, om belinostat har nogen effekt i behandlingen af patienter med kræft med ukendt primærtumor (CUP). Den anden satsning går på at få belinostat godkendt mod blodkræft (PTCL).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier