MedWatch

Direktør-ændringer i Leo Pharma

En ny direktør tiltræder i Leo Pharma, mens en anden direktør er fratrådt. Gitte P. Aabo har sat holdet til planlagt strukturændring.

Adm. direktør Gitte P. Aabo. | Foto: PR

Et nyt lederhold er nu på plads i medicinalkoncernen Leo Pharma forud for den store organisationsændring i firmaet per 1. juli 2012.

Mens den 43-årige Annette Sylvest Nielsen indtræder i koncernledelsen 1. juli som senior vice president med ansvar for finans, IT og juridiske forhold, har en anden direktør forladt firmaet. Selskabets koncerndirektør med ansvar for ”product discovery”, Tore Duvold, er stoppet med øjeblikkelig virkning per 14. juni.

Det skriver Berlingske i dag.

Leo Pharma vil ikke kommentere hans afgang fra selskabet. Men det bliver koncerndirektør med ansvar for salg og marketing, Lars Olsen, der overtager Tore Duvalds post, indtil firmaet finder en ny til posten.

Topledelsen i Leo Pharma er per 1. juli: Adm. direktør Gitte P. Aabo og direktørerne Lars Olsen, Annette Sylvest Nielsen, Anders Spohr og Kim Kjøller.

Leo Pharma etablerer ny international struktur 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier