MedWatch

Direktør-ændringer i Leo Pharma

En ny direktør tiltræder i Leo Pharma, mens en anden direktør er fratrådt. Gitte P. Aabo har sat holdet til planlagt strukturændring.

Adm. direktør Gitte P. Aabo. | Foto: PR

Et nyt lederhold er nu på plads i medicinalkoncernen Leo Pharma forud for den store organisationsændring i firmaet per 1. juli 2012.

Mens den 43-årige Annette Sylvest Nielsen indtræder i koncernledelsen 1. juli som senior vice president med ansvar for finans, IT og juridiske forhold, har en anden direktør forladt firmaet. Selskabets koncerndirektør med ansvar for ”product discovery”, Tore Duvold, er stoppet med øjeblikkelig virkning per 14. juni.

Det skriver Berlingske i dag.

Leo Pharma vil ikke kommentere hans afgang fra selskabet. Men det bliver koncerndirektør med ansvar for salg og marketing, Lars Olsen, der overtager Tore Duvalds post, indtil firmaet finder en ny til posten.

Topledelsen i Leo Pharma er per 1. juli: Adm. direktør Gitte P. Aabo og direktørerne Lars Olsen, Annette Sylvest Nielsen, Anders Spohr og Kim Kjøller.

Leo Pharma etablerer ny international struktur 

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier