MedWatch

Novo slipper for overbetalingssag

En af retssagerne mod Novo Nordisk vedrørerende amerikanske salgsrepræsentanters krav om betaling for overarbejde er blevet droppet.

Foto: Novo Nordisk/PR

Novo Nordisk er sluppet for en retssag og et potentielt millionkrav fra amerikanske sælgere om efterbetaling af overtid.

Law360 skriver, at en retssag mod Novo Nordisk, der involverede et krav mod Novo på potentielt op mod 70 mio. dollar, mandag blev droppet.

Det sker, efter britiske Glaxosmithkline i sidste uge, som beskrevet af Ritzau Finans, vandt en vigtig højesteretssag. Med stemmerne 5-4 afgjorde højesteret, at medicinalselskabers salgsrepræsentanter er undtaget en føderal lov om løn og arbejdstid.

Andre sager fortsat usikre

Novo Nordisk har ud over den nævnte sag, yderligere tre verserende sager i USA om efterbetaling af overtid. Hvorledes det vil gå i de sager, er det endnu for tidligt at sige.

"Jeg tror, at man skal være forsigtig med at drage konklusioner fra sag til sag," siger kommunikationschef i Novo Nordisk Mike Rulis.

Han peger på, at de øvrige tre sager er anlagt i andre stater og er underlagt de respektive staters lovgivning.

I de øvrige tre sager om overbetaling er der ifølge Mike Rulis endnu ikke sat beløb på sælgernes overbetalingskrav.

 GSK vinder vigtig højesteretssag om overtidsbetaling

 Novo Nordisk sagsøges for 400 mio. kr. 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier