MedWatch

Zealand Pharma gennemfører licensaftale med Abbott

Zealand Pharma får sine 66 mio. kr., nu hvor de amerikanske konkurrencemyndigheder har godkendt en licensaftale mellem Abbott og det danske biotekselskab.

Zealand Pharma kan glæde sig over, at den licensaftale, som selskabet indgik med Abbott i starten af maj om udvikling og kommercialisering af lægemiddelkandidaten AP214, nu er effektueret.

Den endelige effektuering følger de amerikanske konkurrencemyndigheders godkendelse af aftalen mellem Action Pharma og Abbott om Abbotts erhvervelse af alle rettigheder til AP214 fra Action Pharma.

I forbindelse med den endelige effektuering af licensaftalen med Abbott har Zealand Pharma modtaget betalingen på 66 mio. kr. (USD 11 mio.) fra Action Pharma. AP214 er en melanocortin peptid-analog, opfundet og udviklet af Action Pharma og modificeret ved hjælp af Zealand Pharmas SIP-teknologi.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier