MedWatch

FDA vil have flere data fra Novo-konkurrent

De amerikanske lægemiddelmyndigheder anmoder om flere data fra Novo Nordisks konkurrent Amylin, der har udviklet en ny pen til sin diabetesmedicin.

Amylin, der i øjeblikket er i mediernes søgelys pga. opkøbsrygter, fik tirsdag en kommentar fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA. Selskabet har indleveret en ansøgning om en pen, der kan levere medicinalselskabets medicin mod type-2-diabetes, Bydureon.

FDA anmoder bl.a. om gradvis enhedsrelateret data, skriver Amylin i en pressemeddelelse ifølge Aktiefokus. Selskabet forventer, at pennen kommer på markedet i 2013.

Bydureon er i direkte konkurrence med Novo Nordisks diabetesmiddel Victoza.

 Analytiker om Astrazeneca: ”Køb eller bliv opkøbt”

 Sanofi ønsker at udvide på diabetesmarkedet 

 Sanofi, Novo og Lilly gør sig klar til kæmpe insulin-kapløb 

Mere fra MedWatch

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier