MedWatch

Bioporto indgår distributionsaftale for nyreskadetest

Bioporto har fundet en distributør til selskabets nyreskadetest i Latinamerika, hvor selskabet i øjeblikket forsøger at få testen godkendt.

Bioporto har indgået en distributionsaftale for sin test til bestemmelse af nyreskade, kaldet NGAL. Den nye partner er Wiener Lab Group, der skal registrere, sælge og markedsføre testen i Latinamerika. Det fremgår af en meddelelse.

Wiener Lab er ifølge Bioporto markedsledende med analyseinstrumenter til små og mellemstore laboratorier i de latinamerikanske kernemarkeder som Brasilien og Argentina.

"Wiener Lab har påbegyndt registreringsprocessen med henblik på at opnå godkendelse af NGAL testen i Argentina, og vil efterfølgende registrere og markedsføre testen i de øvrige lande i Latinamerika," forklarer Bioporto i meddelelsen.

Bioporto melder desuden om interesse fra andre instrumentleverandører om at indgå et samarbejde om distribution af testen. I forvejen dækker selskabets distributionsnetværk de vigtigste markeder i Europa og BRIK-landene. Salget af testen udgjorde 0,5 mio. kr. i første kvartal.

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier