MedWatch

Bioporto havde nedgang i Q1

Bioporto have nedgang i både omsæting og resultat i årets første kvartal. På et enkelt område går det dog fremad.

Bioporto, der udvikler og markedsfører antistoffer og antistofbaserede produkter, kom ud af første kvartal 2012 med en omsætning og et nettoresultat, der var mindre end i samme periode et år tidligere.

Omsætningen landede i årets første tre måneder på 5,1 mio. kr. mod 6,4 mio. kr. i samme periode et år tidligere, mens nettoresultatet blev et underskud på 4,2 mio. kr. mod minus 1,8 mio. kr. i første kvartal 2011.

Produktsalg stiger

Bioporto meddeler dog, at produktsalget steg med 12 pct. i første kvartal sammenlignet med den tilsvarende periode i fjor. Herunder steg salget af NGAL produkter med 66 pct. til 2,1 mio. kr.

Den vigtigste opgave i 2012 bliver at sikre en øget anvendelse og implementering til rutinebrug af den såkaldte NGAL-test, skriver Bioporto videre.

Bioporto fastholder i forbindelse med regnskabet sine forventninger til hele 2012, så selskabet fortsat ser en omsætning i niveauet 25-30 mio. kr. og et negativt nettoresultat på mellem 10 og 12 mio. kr.

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier