MedWatch

Jyske Bank ser positivt på Lundbeck efter data

Efter nye resultater fra Lundbecks fase III studier med lægemiddelkandidaten Lu AA21004 ser Jyske Bank fortsat positivt på aktien.

Jyske Bank fastholder et positivt syn på Lundbecks aktie og lægemiddelkandidaten Lu AA21004, efter at medicinalselskabet tirsdag har offentliggjort nye data fra et studie med ældre patienter. Studiet viste en positiv effekt på kognitive symptomer relateret til depression, herunder problemer med koncentration, ubeslutsomhed og glemsomhed, samt at Lu AA21004 var effektivt og veltolereret i studiet.

"Resultaterne er understøttende for vores positive syn på Lu AA21004," skriver senioranalytiker Frank Hørning Andersen fra Jyske Bank i en kommentar og ser frem mod næste større begivenhed, der bliver offentliggørelsen af fase III resultaterne på Lu AA 21004.

Disse data ventes offentliggjort i løbet af juni.

"Vi venter gode data, som efter vores vurdering vil kunne løfte aktiekursen op med 35 kr., og anbefaler derfor investorerne at købe aktien," fortsætter Jyske Banks analytiker.

Lundbeck kunne også berette om et 52-ugers opfølgningsstudie, hvor forbedringen af de depressive symptomer blev fastholdt igennem hele behandlingsperioden, og at Lu AA21004 viste sig effektiv til forebyggelse af tilbagefald og var veltolereret i vedligeholdelsesbehandling af generaliseret angst.

Jyske Bank har fortsat anbefalingen "stærk køb" på Lundbeck.

Positive Lundbeck-resultater for analytiker-darling 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier