MedWatch

Derfor skuffede Novoseven

Der er flere årsager til, at salget af Novoseven skuffede så fælt i første kvartal, siger finansdirektør Jesper Brandgaard fra Novo Nordisk.

Novo Nordisks salg af blødermidlet Novoseven skuffede analytikerne fælt i første kvartal, og det skyldtes en række forskellige forhold, forklarede finansdirektør Jesper Brandgaard fredag på en telekonference for pressen.

Salget af Novoseven bakkede med 8 pct. organisk, hvilket blandt andet skyldtes et lavt antal operationer, der involverede Novoseven-behandling og strengere budgetkontrol på hospitalerne, samt en flere inhibitorpatienter, der deltog i kliniske studier.

I danske kroner rapporterede Novo Nordisk et salg af Novoseven på 1909 mio. kr. i første kvartal. Analytikerne havde estimeret et salg af Novoseven på 2185 mio. kr. i kvartalet, ifølge SME Direkt.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier