MedWatch

Derfor skuffede Novoseven

Der er flere årsager til, at salget af Novoseven skuffede så fælt i første kvartal, siger finansdirektør Jesper Brandgaard fra Novo Nordisk.

Novo Nordisks salg af blødermidlet Novoseven skuffede analytikerne fælt i første kvartal, og det skyldtes en række forskellige forhold, forklarede finansdirektør Jesper Brandgaard fredag på en telekonference for pressen.

Salget af Novoseven bakkede med 8 pct. organisk, hvilket blandt andet skyldtes et lavt antal operationer, der involverede Novoseven-behandling og strengere budgetkontrol på hospitalerne, samt en flere inhibitorpatienter, der deltog i kliniske studier.

I danske kroner rapporterede Novo Nordisk et salg af Novoseven på 1909 mio. kr. i første kvartal. Analytikerne havde estimeret et salg af Novoseven på 2185 mio. kr. i kvartalet, ifølge SME Direkt.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier