MedWatch

Santaris-direktør træder af

Søren Tulstrup forlader stillingen som adm. direktør i biotekselskabet Santaris Pharma. Midlertidig direktør er fra ledelsen.

Foto: Santaris Pharma

Den adm. direktør i Santaris Pharma, Søren Tulstrup, fratræder sin stilling. Det bliver CFO og VP Henrik Stage, der overtager stillingen midlertidigt fra Tulstrup.

I 2004 udpegede biotekfirmaet Henrik Stage som CFO, hvor han kom direkte som CFO fra  Hardi International, som laver sprøjtesystemer til landbruget. Han har før det stået i spidsen for den danske skibsmalingvirksomhed Hempels forretningsudvikling og har derudover besat en stilling i Carlsberg som general manager for opkøb, fusioner og forretningsudvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier