Når Novo flytter, flytter adressen med

Novo Nordisks nye hovedkvarter får en gammel adresse, når det står færdigt i 2013.
Foto: Jyllands-Posten
Foto: Jyllands-Posten

"Hvad er det nu Novo Nordisks adresse er?"

Det spørgsmål er det nok de færreste, der stiller mere end én gang. Svaret er nemlig Novo Allé, og det er medicinalselskabet så glad for, at man har ansøgt om, at den gamle adresse flytter med, når diabetesvirksomheden flytter til et nyt hovedkvarter slutningen af 2013.

"Når de bygger et stort, nyt hovedkvarter lige ved siden af det andet, så har vi anset det som en formsag, at de selvfølgelig kunne få lov til at få postadresse med på en ny intern vej i det nye kvarter. Det er, fordi det er en privat vej, og her er der oven i købet tale om et internt vejstykke," siger Ivan Chistensen, der er Vej og Park-chef i Gladsaxe Kommune, hvor Novo Nordisk hører hjemme.

Han fortæller, at det i sin tid var en politisk beslutning at tillade, at Novo Nordisk fik postadressen Novo Allé ved at opkalde et internt, privat vejstykke efter selskabet, men at flytningen af adressen er blevet administrativt besluttet.

Det er da heller ikke bare for sjovs skyld, at Novo har bedt om at få vejnavnet med. Selskabet har nemlig adressen stående på en meget lang række af lægemiddelgodkendelser, indlægssedler og ansøgninger, og de skulle have været ændret, hvis adressen blev ændret.

Prøv MedWatch gratis og uforpligtende i 40 dage, og modtag samtidig vores gratis nyhedsbrev to gange dagligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også