MedWatch

Novo: Victoza-rival sætter virksomheden til salg

Amylin er nu klar til et salg af hele selskabet, efter man tidligere ellers har afvist den idé.

Novo Nordisks amerikanske rival Amylin Pharmaceuticals undersøger nu mulighederne fra et salg af hele virksomheden. Det sker efter Amylin gav det amerikanske medicinalselskab Bristol-Myers Squibb en kurv tidligere i år, fortæller en kilde til New York Times.

Amylin har ifølge kilden hyret investeringsbankerne Credit Suisse og Goldman Sachs samt et advokatfirma til at forestå processen. Skridtet kommer efter pres fra den kendte aktionæraktivist og milliardær Carl Icahn i kølvandet af Amylins afvisning af Bristol-Myers Squibb.

Flere medicinalvirksomheder ventes ifølge New York Times at være interesserede i Amylin, hvis vigtigste lægemiddel er diabetes 2-midlet Bydureon, der er i direkte konkurrence med Novo Nordisks tilsvarende middel Victoza. Tidligere har andre medier nævnt Sanofi og AstraZeneca som mulige købere af Amylin eller Bydureon.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier