MedWatch

Biotekselskab tæt på bagvej til børsen

Gennem en fusion med et investeringsselskab er et dansk biotekselskab meget tæt på at gå på børsen. Selskabet skal bruge funding til kliniske forsøg med sin kræftvaccine.

Foto: Alk-Abello/PR

Det danske biotekselskab Dandrit Biotech er på vej på fondsbørsen, men i stedet for at træde ind ad hoveddøren har selskabet valgt en mere alternativ vej.

Noteringen sker nemlig gennem en fusion med investeringsselskabet DKTI, som allerede er noteret. DKTI bliver det fortsættende selskab, men overtager Dandrits aktiviteter, og dermed kommer der altså endnu et biotekselskab på børsen. De to selskabers bestyrelser er allerede enige om en aftale, men den er endnu ikke blevet godkendt af selskabernes generalforsamling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier